Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met sperziebonen en groene olijven recept
Aardappelsalade met sperziebonen en groene olijven recept

Aardappelsalade met sperziebonen en groene olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in plakken. Kook de aardappelplakken in weinig water met zout in 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen. Haal de boontjes af en kook ze in water met zout in 10 minuten gaar. Giet de boontjes af en spoel ze af onder koud water. Pel de ui en snijd hem in dunne ringetjes. Snijd de olijven in dunne ringetjes. Meng de aardappelplakken met de ui, olijven, slasaus en peterselie. Breng de salade op smaak met zout. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel het over 4 borden. Schep de aardappelsalade erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met sperziebonen en groene olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven