Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Aardappelsalade met rookspek en champignons recept
Aardappelsalade met rookspek en champignons recept

Aardappelsalade met rookspek en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels en laat ze afgedekt 20 minuten koken. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Maak de champignons schoon. Maak de lenteuitjes schoon, leg wat opzij voor garnering en snijd de rest in ringetjes. Bak het spek knapperig in een pan. Neem het uit de pan, verhit de olie in het spekvet, bak de champignons hierin rondom 5 minuten, voeg 1-2 theelepels suiker toe en laat al roerende kort karameliseren. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 200 milliliter water, de balsamico en het bouillonblokje toe en breng aan de kook. Voeg de lenteui en het spek toe, giet de hete marinade over de aardappelen en laat een uur marineren. Garneer met de lenteuitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met rookspek en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven