Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met creme fraiche, sjalot en veldsla recept
Aardappelsalade met creme fraiche, sjalot en veldsla recept

Aardappelsalade met creme fraiche, sjalot en veldsla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in de schil in water met zout in 25 minuten gaar en laat ze afkoelen. Kook de eieren hard. Snipper het sjalotje fijn. Meng de creme fraiche met mayonaise, melk en zout tot een dressing. Pel de aardappelen en snijd ze in plakjes. Pel de eieren en snijd ze in partjes. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Verdeel de veldsla met aardappelplakjes, sjalotje, ei en kruiden over een ondiepe schaal. Besprenkel het gerecht met de dressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met creme fraiche, sjalot en veldsla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven