Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpuree met gerookte zalm recept
Aardappelpuree met gerookte zalm recept

Aardappelpuree met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen en spruiten gaar in 20 minuten. Maak puree met iets melk erbij, de spruiten er door heen (geen stampot maken). Dit in een ovenvaste schaal doen. Daarover de in kleine stukjes gesneden zalm, de geraspe kaas met het geklutste ei er over strooien met de paneermeel. Dit in de oven (temperatuur 180 graden C.) een half uurtje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelpuree met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven