Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpuree met gebakken uitjes en bieslook recept
Aardappelpuree met gebakken uitjes en bieslook recept

Aardappelpuree met gebakken uitjes en bieslook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Breng de aardappels aan de kook in een laagje koud water met wat zout. Kook ze in ca. 20 minuten gaar en giet ze af. Pel en snijd ondertussen de ui in partjes. Verhit de boter in een kleine koekenpan en bak hierin op matig hoog vuur de ui lichtbruin (ca. 3 minuten). Stamp de aardappels heel fijn, roer de gebakken ui, de crème fraiche en de bieslook er door, en breng op smaak met zout en peper

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelpuree met gebakken uitjes en bieslook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardappelpuree met gebakken uitjes en bieslook heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke puree. Zelf bij de aardappelen een teentje knoflook meegekookt.
    Frank gaf dit recept op 29 juni 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven