Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpartjes met piccalilly recept
Aardappelpartjes met piccalilly recept

Aardappelpartjes met piccalilly


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Spoel de aardappels af, dep ze droog en snijd ze in de lengte in vieren.
Verdeel de aardappelpartjes over een bakblik en bak ze in 37.5 minuten goudbruin in de oven.
Haal de aardappelpartjes uit de oven, bestrijk ze met boter en bestrooi ze met zout.
Pel en snipper de sjalotjes. Fruit ze glazig in de olie en laat ze afkoelen.
Laat de gemengde groenten in een vergiet uitlekken, vang hierbij het vocht op en hak ze daarna heel fijn of hak ze grof.
Roer de mayonaise, de groenten, yoghurt en sjalotjes doorelkaar. Breng de dip op smaak met mosterd, mierikswortel, zout en peper.
Als hij wat te stevig is voeg dan wat achtergehouden zuur toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelpartjes met piccalilly recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven