Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpannekoekjes recept
Aardappelpannekoekjes recept

Aardappelpannekoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de bloem met de bouillon tot een glad papje. Meng hier de fijn gesneden ham, paprikablokjes, peterselie en de bieslook door. Rasp de aardappels grof en meng ze door het bloemmengsel. Verhit de olie of bakboter in een koekenpan en schep met een lepel telkens 3 hoopjes beslag in de koekenpan. Bak de aardappelpannenkoekjes aan beide kanten in 5 minuten goudbruin en gaar. Er kan eventueel ook wat geraspte kaas door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelpannekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven