Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappelkoekjes met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de komkommer,halveer hem in de lengte en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommer en de augurken in kleine stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de tuinkers uit het doosje. Houd wat tuinkers en komkommer apart voor garnering.
Meng de yoghurt met de mayonaise, de komkommer en de augurken, de ui en de tuinkers. Breng op smaak met zout,peper en een beetje suiker.
Kneed het ei en de bloem door de puree. Verhit de boter portiegewijs in een grote pan met anti-aanbaklaag. Leg 1 eetlepel puree in de pan en druk deze plat. Bak elke kant in 2.5 minuten goudbruin, Laat de aardappelkoekjes op keukenpapier uitlekken en houd warm. Bak in totaal ca 20 aardappelkoekjes.
Serveer met de gerookte zalm en de komkommerdip.
Garneer met de resterende komkommer en tuinkers.

Serveersuggesties

Je kunt de volgende dag de resterende puree prima gebruiken in combinatie met een andere groente, bijvoobeeld spinazie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelkoekjes met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven