Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelkoekjes recept
Aardappelkoekjes recept

Aardappelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en rasp ze op de grove rasp. Doe de geraspte aardappelen in een zeef en druk het overtollige vocht eruit. Klop het ei los. Maak de ui schoon en snipper hem. Roer de bloem, het ei, de ui door de aardappelrasp. Knijp de knoflook fijn, en roer deze eveneens door het aardappelmengsel. Voeg de fijngehakte tuinkruiden en eventueel de kaas en/of de ham erbij. Verhit de boter en/of olie in een koekenpan. Maak met twee lepels bolletjes van het aardappelmengsel en bak deze in de koekenpan totdat de bovenkant droog is. Draai ze om en bak (nu) de onderkant goudbruin. Dit aardappelkoekje kan ook heerlijk als snack worden gegeten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven