Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelgroentenpannetje met spek en kaas recept
Aardappelgroentenpannetje met spek en kaas recept

Aardappelgroentenpannetje met spek en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ui in stukjes snijden en ook de kaas in stukjes snijden. De spekblokjes uitbakken en uit de pan scheppen. In het vet de ui en de aardappeltjes bakken in 4 min. De doperwten erdoor doen en nog 5 min. bakken. De spek en de kaas erdoor roeren. Alles goed verwarmen totdat de kaas helemaal gesmolten is. Op smaak maken met peper en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelgroentenpannetje met spek en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven