Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelgratin uit de microgolfoven recept
Aardappelgratin uit de microgolfoven recept

Aardappelgratin uit de microgolfoven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in schijfjes van +/- 0,5cm dik en schik ze willekeurig in een microgolvenbestendige pot. Strooi hierover de look, peper, zout en gruièrekaas over. Overgiet met de room en strooi er als laatste lichtjes nog een beetje chapelure over. Doe een deksel op de kom en zet gedurende 20 min. op 780 watt. Smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelgratin uit de microgolfoven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven