Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelgratin (de echte) recept
Aardappelgratin (de echte) recept

Aardappelgratin (de echte)


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Voeg room, melk, look en de kruiden samen, laat verwarmen en laat aan de kant staan. Ondertussen aardappelen schillen en in dunne schijfjes snijden (niet meer afspoelen). De schijfjes in een beboterde ovenschaal schikken en het lauwe mengsel door de zeef er over gieten. 35 min. in een oven van 170C en nog 10 min. in de oven maar dan wel 200C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelgratin (de echte) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven