Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelen met sperziebonen op z'n Kroatisch recept
Aardappelen met sperziebonen op z'n Kroatisch recept

Aardappelen met sperziebonen op z'n Kroatisch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappelen. Snijd ze per aardappel ongeveer in 6 blokjes. Vul een grote pan met ruim water en doe de aardappel blokjes in de pan. Strooi hier wat zout bij en breng het geheel aan de kook. Op het moment dat het water kookt kunnen de gewassen en schoongemaakte sperziebonen toegevoegd worden. Laat alles in ongeveer 20 tot 25 minuten gaar koken. Dit is afhankelijk van de hardheid van de aardappel. Je kan voelen of de aardappel gaar is door hier met een vork in te prikken. Glijdt de aardappel makkelijk van de vork dan is deze gaar. Voor de sperziebonen geldt: Proef er 1 als deze nog een beetje knapperig dan zijn ze goed. Giet het water af. Voeg aan de mix de gesneden teentjes knoflook en ongeveer 3 flinke scheuten olijfolie toe. Breng het geheel op smaak met wat zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelen met sperziebonen op z'n kroatisch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven