Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelen met spek en kaas recept
Aardappelen met spek en kaas recept

Aardappelen met spek en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen goed af en kook ze in de schil in ongeveer 10 minuten. Leg ze op hun langste kant en snijd er dan aan de bovenzijde een kapje af. Hol ze gedeeltellijk uit en strooi er wat zout in. Hak wat u eruit hebt gehaald goed fijn. Fruit de spekblokjes heel zacht, bestrooid met wat paprikapoeder, in een ingevette koekepan. Vemeng de fijngemaakte aardappel met spekblokjes, geraspte kaas beetje zout, gehakte peterselie en een beetje melk om er en handelbare massa van te maken. Schep dit weer in de aardappelen, leg er een klein klontje boter op, zet het kapje er weer bovenop en zet de aardappelen op het bakblik in een goed voorverwarmde oven en laat ze daarin in 15 a 20 minuten verder gaar worden. Lekker samen met een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelen met spek en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven