Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelen met rozemarijn in de oven recept
Aardappelen met rozemarijn in de oven recept

Aardappelen met rozemarijn in de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C. Leg de rozemarijntakjes op een ingevette bakplaat. Snijd de aardappelen in vieren. Plet de knoflook en meng het met de olijfolie in een kom en voeg de aardappelpartjes toe zodat ze geheel met de olie zijn bedekt. Verdeel de aardappelpartjes over de rozemarijn. Rooster de aardappelpartjes in het midden van de oven in 50 minuten gaar en bruin. Keer ze halverweg om.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelen met rozemarijn in de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven