Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelcurry recept
Aardappelcurry recept

Aardappelcurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de aardappelen tien minuten. Breng de aardappelen op smaak met de kurkuma, mosterdpoeder, koriander, chilipoeder en garam masala. Snipper de uien en de knoflookteentjes en bak deze kort mee. Schraap de wortels en snijd ze in hele dunne plakken. Voeg deze ook bij de aardappelen en bak ze mee. Giet nu de groentebouillon er op. Breng alles aan de kook. Breng de curry op smaak met zout en de peper en laat het nog 10 minuten koken. Voeg kort voor het eind van de kooktijd de ontdooide groene erwten er bij. Breng de aardappelcurry verder op smaak en serveer het direct. Bestrooi op het laatste moment de gehakte peterselie er over samen met de gehakte lente uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelcurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven