Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-wortelschotel recept
Aardappel-wortelschotel recept

Aardappel-wortelschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de worteltjes in plakjes. Snijd de sjalotten in ringen. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Snijd de aardappelen met schil in dunne plakjes. Klop de eieren los met 1 theelepel zout, paprikapoeder, melk en de helft van de kaas. Pers de knoflook er boven uit en meng het goed door elkaar. Verdeel de helft van de aardappelen, sjalotten en worteltjes in laagjes in een ovenschaal. Schenk de helft van het eimengsel erover. Leg daarop de rest van de aardappelen, sjalotten en worteltjes en schenk de rest van het eimengsel erover. Bestrooi het gerecht met de kaas. Bak de schotel in het midden van de oven in 60 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-wortelschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardappel-wortelschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk en snel klaar, goed voor een volgende keer!
    Anita gaf dit recept op 13 augustus 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven