Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-tonijnsalade met haricots verts recept
Aardappel-tonijnsalade met haricots verts recept

Aardappel-tonijnsalade met haricots verts


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappelen in vieren en kook ze in de schil in water met zout in 20 minuten gaar. Giet ze af en laat ze afkoelen. Kook de haricots verts in water met zout in 10 minuten gaar. Giet ze af en laat ze uitlekken. Laat de tonijn uitlekken en maak de vis los. Meng de mayonaise en citroensap met de tonijn en breng het op smaak met zout. Voeg de haricots verts toe aan de aardappelstukjes. Verdeel de salade over 4 borden en schep het tonijnmengsel erop. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel-tonijnsalade met haricots verts recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven