Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel schotel met shoarma en broccoli recept
Aardappel schotel met shoarma en broccoli recept

Aardappel schotel met shoarma en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het shoarmavlees in de olie rondom bruin bakken en uit de pan scheppen. De ui snipperen en in het bakvet goudgeel fruiten. De champignons in vieren snijden of halveren en omscheppend bakken, de aardappelblokjes toevoegen en omscheppend meebakken. Het vruchtvlees van de paprika in blokjes snijden en samen met de broccoliroosjes met de rest meebakken, het vlees weer toevoegen en het geheel op lage pit laten garen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel schotel met shoarma en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven