Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-Kerrieschotel recept
Aardappel-Kerrieschotel recept

Aardappel-Kerrieschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de aardappels, uien en knoflook in de olie, 2.5 min. Voeg de specerijen en de spaanse peper toe en meng alles door de groente, 1 min. Voeg de bloemkoolroosjes, de tomaten, de erwten, verse koriander en de bouillon aan het mengsel toe. Bak de schotel op laag vuur (35 min.) tot de aardappelen gaar zijn. Serveer met rijst of warm naanbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-kerrieschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven