Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-kaaspie recept
Aardappel-kaaspie recept

Aardappel-kaaspie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Bekleed een vlaaivorm (diameter 23 cm) met 6 plakjes bladerdeeg. Schik de aardappels in een laag over de bodem. Verdeel daarover de kaas en de ui. Bestrooi elke laag flink met zout en peper en schenk de slagroom erover. Leg de resterende plakjes bladerdeeg op een licht bebloemd werkoppervlak twee aan twee zodat ze een vierkant vormen en plak de randen met een beetje water aan elkaar. Rol het vierkant iets uit met een deegroller om het wat groter te maken. Snijd het vierkant in een vorm van een cirkel en leg dit op de pie. Goed aandrukken. Bak 1-1,75 uur tot de aardappel en de ui zacht zijn. Laat 10 minuten staan en snijd in punten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-kaaspie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven