Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel in roomsaus recept
Aardappel in roomsaus recept

Aardappel in roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappeltjes in weinig water met wat zout beetgaar koken, afgieten en warm houden. Voor de saus de boter smelten, de bloem ineens toevoegen en tot een slap deegballetje roeren, dat van de wanden en de bodem van de pan loslaat. De helft van de warme bouillon erbij schenken en de massa gladroeren. De rest van de bouillon erbij kloppen zodat een gladde saus ontstaat. De room losroeren met een lepel hete saus. Dit papje straalsgewijs door de saus kloppen en deze op smaak afmaken met citroensap, de wijn en peper. De dille door de saus roeren en de aardappeltjes erin mee warmen. Lekker met gegrilde zalm en peultjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel in roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven