Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-hamschotel recept
Aardappel-hamschotel recept

Aardappel-hamschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 200 C voorverwarmen. Ham in reepjes snijden, mengen met aardappelschijfjes en in ovenschaal leggen. Aardappel Anders erover schenken. Schotel in midden van oven in 20 minuten gaar laten worden. Ui pellen en snipperen. Witlof schoonmaken en in reepjes snijden. Sinaasappel dik schillen, sap dat daarbij vrijkomt opvangen. Sinaasappels in stukjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, mosterd, zout, peper en sap. Witlof, sinaasappels, ui en dressing mengen. Aardappel-hamschotel met witlofsalade serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel-hamschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven