Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel gevuld met kaas recept
Aardappel gevuld met kaas recept

Aardappel gevuld met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil de aardappels, kook ze net gaar en laat ze daarna afkoelen. Snijd van de onderkant een klein plakje af zodat de aardappel rechtop blijft staan. Hol vervolgens met een theelepel de aardappel vanaf de bovenkant uit. Doe dit aardappelkruim in een bak en roer daarna de eidooier, 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas, de fijngesneden bieslook en een scheutje melk erdoor. Breng op smaak met peper. Vul dan de aardappels met dit mengsel en bestrooi ze met de rest van de geraspte Parmezaanse kaas. Leg tenslotte een klein klontje boter op elke aardappel. Gratineer de aardappels in de oven in ca. 11 minuten tot ze goudbruin zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel gevuld met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven