Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel geitenkaas koekjes met geroosterde paprika recept
Aardappel geitenkaas koekjes met geroosterde paprika recept

Aardappel geitenkaas koekjes met geroosterde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels doormidden snijden en in 10 min. half gaar koken. Koud afspoelen, pellen en grof raspen. Paprika in lange dunne reepjes snijden. Eieren los roeren. Mengen met aardappelrasp, kaas en paprika. Beetje olie in pan verhitten, met 2 lepels 6 hoopjes in pan doen. Iets plat drukken en 2 min. per kant goudbruin bakken. Spinazie mengen met dressing. Op bord koekjes doen met een beetje salade, bestrooien met grof zeezout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel geitenkaas koekjes met geroosterde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven