Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-fetakoekjes recept
Aardappel-fetakoekjes recept

Aardappel-fetakoekjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de aardappels en snij ze in kleine stukken. Kook gaar in water met een snufje zout (als je er een vork in prikt, moeten de aardappels uit elkaar vallen). Pureer de aardappels met een vork of pureestamper.
Verbrokkel de feta. Voeg deze aan de aardappels toe. Schep voorzichtig het ei erdoor.
Snipper de lente-uitjes (groene gedeelte in ringetjes, witte gedeelte in snippers), voeg ook toe aan het aardappelmengsel.
Voeg verder citroensap en versgemalen peper toe. Meng het geheel tot een smeu´ge massa.
Dek af en zet 1 a 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Maak vervolgens kleine burgertjes van ongeveer 1 a 2 cm dik. Bestuif ze licht met bloem.
Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin in gedeelten de burgertjes, totdat ze mooi bruin kleuren.
Laat ze eventueel uitlekken op keukenpapier. Eet ze warm.

Serveersuggesties

Combineert lekker met pompoen, aubergine of courgette.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-fetakoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven