Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel cordon bleu recept
Aardappel cordon bleu recept

Aardappel cordon bleu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappelen overlangs in 1 cm dikke plakken (bolle kantjes worden niet gebruikt). Kook ze 5 minuten voor in weinig water met zout en giet ze dan af. Snijd de kaas in 1 cm dikke plakken en snijd deze op het formaat van de aardappelplakken bij. Wikkel om elke kaasplak een plak ham en leg die tussen 2 aardappelplakken. Druk goed aan. Haal de pakketjes achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopte ei en de geplette cornflakes en bak ze in boter goudbruin. Lekker met worteltjes en vis of kip.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel cordon bleu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven