Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-champignonsalade recept
Aardappel-champignonsalade recept

Aardappel-champignonsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in plakjes. Snijd de sjalotjes in ringetjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes glazig. Was de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Giet ze af, laat ze afkoelen en snijd ze in stukjes in een grote kom. Voeg de champignons toe. Meng de olijfolie met mosterd, azijn en peterselie tot een dressing. Breng de dressing op smaak met zout. Schep de dressing door de salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-champignonsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven