Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
3 kazensoufflé recept
3 kazensoufflé recept

3 kazensoufflé


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beboter een soufflévorm met een inhoud van ca. 2,2 liter en bestuif hem met bloem. Kook de aardappels gaar, stamp ze tot een smeuïge puree en laat de puree goed afkoelen. Klop de eidooiers door de aardappelpuree en meng de kazen met peper en zout naar smaak erdoor. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Klop de eiwitten met een snufje zout tot er stijve pieken van kunt trekken die ook blijven staan. Spatel de eiwitten door de aardappelpuree. Schep het mengsel in de beboterde soufflévorm Bak de soufflé in ca 35 á 40 minuten tot hij gaar en gerezen is. Direct serveren!

Allergenen Informatie

Voor dit 3 kazensoufflé recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven