Hongaarse goulash

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in stukjes en wentel door de .
    Verhit in een braadpan en bak hierin het vlees al omscheppend rondom bruin.
    Bestrooi met en peper.
  2. Maak de 's schoon en snij in reepjes.
    Pel de en snipper fijn.
  3. Pel de en hak ze fijn.
    Snijd de in blokjes.
  4. Punt de boontjes en breek ze doormidden.
    Voeg de , knoflook, en toe aan het vlees en laat 5 minuten meebakken.
  5. Los het op in 2 dl kokend water en schenk het samen met de rode bij het vlees.
    Voeg de stukjes tomaat toe en laat de goulash afgedekt 2 uur zachtjes stoven.
  6. Doe de en de erbij en laat nog 30 minuten smoren.
  7. Breng het geheel op smaak met en peper.
25
25
25

Variaties op Hongaarse goulash

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hongaarse goulash
VariatieAantalGang
Hongaarse goulash8Stoofschotels
Hongaarse goulashsoep1Maaltijdsoepen
Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • bouillonblokje en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje en wijn
  • boter en bouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
145 kcal
7%580 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%80 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hongaarse goulash