Homemade kaastaartjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Handmixer
  • Oven
  • Vormpjes
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Meng 300 gram , 1 ei, 1 eidooier, 150 gram in stukjes, 1 eetlepel van de crème fraîche en een snufje , eerst met de deeghaken van de handmixer en vervolgens kort met de hand tot een glad deeg.
    Zet het deeg ca. 30 minuten afgedekt in de koelkast.
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Vet 8 tartelettevormpjes in met een beetje .
    Vorm een rol van het deeg en snijd hem in 8 stukken.
    Rol op een met bestoven werkblad een stuk deeg uit tot een cirkel (ca. 14 cm doorsnede).
    Bekleed de vormpjes met de deegcirkels en druk daar bij de rand goed aan.
    Prik de bodems meerdere malen in met een vork.
  2. Bak ca. 10 minuten onder in de oven.
    Rasp de .
  3. Meng de overige crème fraîche met de maïzena, 2 , 1 eidooier en het .
    Breng op smaak met , en .
  4. Roer er ca. 3/4 van de erdoorheen.
    Verdeel het mengsel over de taartbodems en bestrooi met de overige .
    Bak de kaastaartjes op dezelfde manier in het midden van de oven 20 minuten verder.
    Was de bieslook, schud hem droog en hak hem fijn.
    Laat de taartjes ca. 10 minuten afkoelen in de vormpjes.
    Neem de taartjes uit de vormpjes en bestrooi ze met de bieslook.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren en eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
411 kcal
20%3288 kcal
Vetten
30 g.
44%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%216 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Homemade kaastaartjes