Hollandse saus
- Herkomst Belgie
- Categorie Sauzen en marinades
- Bereiden
- Kookboek van pitoe
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Magnetron
Bereidingswijze
- Smelt de in de microgolfoven (magnetron) (100%, ± 2 min.).
- Meng , en en laat in de microgolfoven verwarmen(100%, 15 sec.).
- Voeg de hete bij dit mengsel en klop alles goed door elkaar.
- Zet de saus in de microgolfoven (100%, 1 min.).
- Roer om de 15 sec.
- en verleng zo nodig de bereidingstijd tot de saus goed gebonden is.
- Laat de saus niet koken.
- Breng op smaak met en .
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Bolognese saus430m Bolognese saus430m
- 
      
      
      Recept
         Hollandaise-saus415m Hollandaise-saus415m
- 
      
      
      Recept
         Hollandse Uiensaus425m Hollandse Uiensaus425m
- 
      
      
      Recept
         Basis koude saus: Mayonaise (5 deciliter)415m Basis koude saus: Mayonaise (5 deciliter)415m
- 
      
      
      Recept
         Allemande-saus430m Allemande-saus430m
- 
      
      
      Recept
         Zoetzure Saus430m Zoetzure Saus430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 396 kcal | 19% | 792 kcal | 
| Vetten | 37 g. | 53% | 74 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |