Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Leg de recht, snijd ze in vingerdikke reepjes en doe er peper en zout op.
  2. Snijd de prei in reepjes en was ze.
  3. Maak de schoon en snijd deze in stukjes.
  4. Doe de knoflook in de pers.
  5. Verhit een wok op middelhoog vuur en doe er wat wokolie in.
  6. Voeg de toe en bak deze tot ze bruin zijn en het grootste gedeelte van het vet vloeibaar geworden is (10 á 15 minuten).
  7. Laat niet te hard gaan anders wordt het keihard.
  8. Haal het vlees uit de pan.
  9. Gooi het meeste vet uit de pan weg; laat er een klein beetje inzitten en doe daar de bij.
  10. Voeg na 1 minuut de knoflook toe (uit de pers) en weer na 1 minuut de prei.
  11. Roerbak 2 minuten en voeg de toe.
  12. Even meebakken en dan de , ketjap en ketchup toevoegen.
  13. Serveer met rijst en atjar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zoete ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • zoete ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1327 kcal
66%5308 kcal
Vetten
105 g.
150%420 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hollandse babi pangang
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • vlees
  • Hollandse babi pangang