Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Wok

Bereidingswijze

  1. Biefstuk dwars op draad in plakjes snijden en in ca. 10 minuten op kamertemperatuur laten komen.
  2. Plakje van onderkant aspergepunten afsnijden.
  3. pellen en in dunne partjes snijden.
  4. Knoflook, gember en schoonmaken en fijn hakken.
  5. Champignons schoonvegen, grote exemplaren halveren.
  6. Wok verhitten tot gloeiend heet.
  7. Olie over panbodem laten uitvloeien.
  8. Knoflook, gember en kort roerbakken tot mengsel gaat geuren.
  9. Vlees toevoegen en al omscheppend op hoog vuur in ca. 2 minuten rondom bruinbakken.
  10. Vlees op warm bord leggen en onder aluminiumfolie warm houden.
  11. In bakvet en champignons nog ca. 2 minuten roerbakken.
  12. Aspergepunten, , fond en toevoegen.
  13. Op halfhoog vuur ca. 3 minuten verwarmen, tot ongeveer helft laten inkoken.
  14. Vlees erdoor mengen en nog 2 minuten meewarmen.
  15. Serveren met aardappelpuree.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Werkelijk subliem gegeten en wat een palet aan smaken!
Karoy & Lizette 18 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
76 kcal
3%76 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%10 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • wild
  • Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten