Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Zet de 1 nacht voor je hem gaat klaar maken in de azijn.
  2. Verdeel het vlees in stukken, snipper de .
  3. Smelt boter in een braadpan met een scheutje olie, bak het (drooggedepte) in stukken verdeelde en met peper en zout gekruide vlees, mooi rondom bruin en haal het uit de pan.
  4. Bak nu de glazig en voeg de (niet teveel ineens), je kunt altijd nog toevoegen toe.
  5. Als het geheel weer kookt, voeg je het vlees, de , en wat toe en laat het sudderen totdat het vlees van de botten valt.
  6. Af en toe kijken en wat warme toevoegen.
  7. Haal het vlees (en de , en eruit).
  8. Ontdoe het vlees van de botten.
  9. Doe nu alles terug in het hete vocht, voeg de in blokjes gesneden appels toe en sudder nog ongeveer 15 minuten.
  10. Verkruimel op het laatst een paar plakken peperkoek boven het geheel(om te binden) en warm alles nog een tijdje goed door.
  11. Proef even en voeg, indien nodig, naar smaak nog toe.
25
25
25

Variaties op Hazenpeper

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hazenpeper
VariatieAantalGang
Hazenpeper4Wild
Hazenpeper met geconfijte sjalotjes en knoflook1Wild
Brabantse Hazenpeper1Wild

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
91 kcal
4%546 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%102 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hazenpeper
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • wild
  • Hazenpeper