Hazelnootprogrestaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Bakplaat
  • Koekenpan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Maak de niet te fijn, er mogen best nog wel wat grove stukjes in zitten en rooster deze in de koekenpan.
  2. Verwarm de oven voor op 140 graden C.
  3. Klop de stijf, voeg telkens wat toe en klop het dan weer helemaal glad.
  4. Meng en door elkaar en spatel dit door de stijf geklopte .
  5. Leg op een bakplaat een vel bakpapier en maak van het mengsel 2 grote rechthoeken 8 mm.
  6. hoog.
  7. bak dit in 2 uur af in de oven Maak als de schuimgedeeltes zijn afgekoeld de vulling.
  8. Zorg dat de boter op kameretemperatuur is en klop dit met de door elkaar.
  9. Voeg dan op gevoel en smaak de toe.
  10. Begin met 4 eetlepels en dan lepel voor lepel, tot hij op smaak is spuit dit royaal op het een gedeelte van het schuim en leg de andere er boven op.
  11. Spuit daar de rest van de creme op.
  12. Als laatste leg je er wat niet te fijn gemaakte pistachnoten op en bedek ook de zijkant van de taart.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnoten en pistachenootjes is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
278 kcal
13%3336 kcal
Vetten
10 g.
14%120 g.
Waarvan verzadigd
4 g.
23%48 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%24 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
17%12 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%144 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
3 mg.
0%36 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hazelnootprogrestaart