Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. De oven moet voorverwarmd worden op 220 graden.
  2. De vorm wordt ingevet met wat .
  3. Bekleed de vorm met de plakjes .

    Maak de warm in de pan en doe er de bij.
  4. Stoof dit voor ongeveer 10 minuten.
  5. Eventueel zout en peper toevoegen.

    De wortelen worden geschild en in plakjes van ongeveer 1 centimeter gesneden.
  6. doe deze in een pan met een bodem water, deksel erop en stoof ze in 6 minuten gaar.

    Klop de los en voeg zout en peper naar gelang toe.
  7. Doe de , wortelen en hierbij en schep door elkaar.
  8. Doe er wat blaadjes bij.
  9. Verdeel deze vulling over de taartvorm.

    Doe de schaal in het midden van de oven en bak in ongeveer 45 minuten gaar.
  10. Na 15 minuten draai je de temperatuur terug naar 180 graden.
25
25
25

Variaties op Hartige taart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hartige taart
VariatieAantalGang
Hartige taart10Voorgerechten
Hartige taart met broccoli2Hartige taarten
Hartige taart met zalm en kruidenkaas1Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • cottage cheese is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
taart
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
423 kcal
21%423 kcal
Vetten
20 g.
29%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%27 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartige taart
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • hartige taarten
  • Hartige taart