Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. ontdooien en over de bodem van de schaal verdelen.
  2. Gaatjes prikken in de bodem en er een klein beetje geraspte over verdelen.
  3. De en de door elkaar prakken en over de bodem verdelen.
  4. De kloppen de en de geraspte erdoor roeren.
  5. Over de schaal verdelen.
  6. In de oven op 200 graden C.
  7. ongeveer 25 a 30 minuten bakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kruidenkaas, bladerdeeg, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kruidenkaas, room, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kruidenkaas, room, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Hartige taart met zalm en kruidenkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik wil vandaag de zlam-kruidenkaas taart maken en heb een quiche vorm van 28 cm. doorsnede is dit goed? Ook heb ik 8 miniquiche vormpjes en de voorgeschreven hoeveelheid ook goed hiervoor?
Mieke de With van Wijnen 31 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
826 kcal
41%3304 kcal
Vetten
64 g.
91%256 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartige taart met zalm en kruidenkaas
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • hartige taarten
  • Hartige taart met zalm en kruidenkaas