Hartige kiptaartjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de in een koekenpan en bak de gaar.
  2. Snijd de in niet te dunne plakken en laat ze afkoelen.
  3. Snijd de in plakjes.
  4. Was de .
  5. Snijd de tomaten in plakken.
  6. Kook de in water met gaar, giet ze af, snijd ze in plakjes en laat ze afkoelen.
  7. Verhit 1/2 eetlepel in een koekenpan en bak de in 5 minuten bruin en gaar.
  8. Neem de uit de pan en laat ze afkoelen.
  9. Laat de met aanhangend vocht in de achter gebleven slinken en bestrooi het met .
  10. Neem de uit de pan en laat het goed uitlekken.
  11. Leg op 4 bordjes een stapeltje aardappelschijfjes met daarop een bergje .
  12. Verdeel de over de met daar op de tomaten.
  13. Verdeel de over de taartjes.
  14. Verwarm intussen de saus naar keuze en schenk het over de taartjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
243 kcal
12%972 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hartige kiptaartjes