Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zure haring in mosterd-roomsaus recept
Zure haring in mosterd-roomsaus recept

Zure haring in mosterd-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de haringen goed uitlekken, halveer ze overlangs en snijd de helften in reepjes van ca. 2,5 cm. Snijd de augurkjes in kleine stukjes. Klop de mosterd en de mayonaise door de zure room en meng de dille (of bieslook) erdoor. Schep de haring en augurk door het mosterdroomsausje en laat de smaken, afgedekt in de koelkast ongeveer een uur intrekken. Schep het haringmengsel in een lage schaal, zet er cocktailprikkers naast en geef er eventueel sneetjes stokbrood of toastjes bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zure haring in mosterd-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven