Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoutjes recept
Zoutjes recept

Zoutjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle droge ingrediŽnten bij elkaar doen en mengen, daarna de ei , olijfolie, pesto , goed mengen.
Daarna op de keukenblad een bakpapier leggen daar dit mengsel op doen. Daarna weer een pakpapier erover heen en dan rollen tot een dunne massa Is dit moet wel op je bakplaat passen anders in twee keer. Als het dun zat is dan met een mes vierkanten maken kleine.
Oven op 175 gr. +/- 20 minuten daarna afkoelen en los breken. In een goede afsluitbare bak zijn ze zeker houdbaar voor een week. Smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit zoutjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven