Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoetzure kipspiesjes recept
Zoetzure kipspiesjes recept

Zoetzure kipspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe 1,25 dl water samen met de bruine suiker en de azijn in een pan en kook de vloeistof 5 minuten.
Snijd de meloen door, verwijder de zaadjes. Snijd de meloen in parten en schil die. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak de frambozen schoon.
Doe het fruit en de amandelen in een kom in schenk het suiker-azijnmengsel erover. Laat het geheel 2 uur staan.
Snijd de kipfilet in stukjes, pek de uien snijd hem grof. Rijg de stukjes kipfilet en de ui om en om aan satéprikkers.
Bestrooi de spiesjes met zout en peper.
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de spiesjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar.
Serveer de spiesjes met het fruit-amandelmengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoetzure kipspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven