Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zebraatjes recept
Zebraatjes recept

Zebraatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beleg een plak roggebrood met boter en een plak kaas. Leg daaroverheen een met boter besmeerde plak roggebrood. Besmeer die met smeerkaas. Weer een plak roggebrood, weer besmeren met boter en beleggen met een plak kaas en tenslotte weer een met boter besmeerde plak roggebrood. Snijd het geheel in 8 stukjes, steek in elk stuk een cocktailprikker. Voor de light-variant tussen alle lagen roggebrood alleen light smeerkaas, geen boter.

Allergenen Informatie

Voor dit zebraatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven