Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zaterdagavondschotel recept
Zaterdagavondschotel recept

Zaterdagavondschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een mooie schaal leg er de slablaadjes op en schijfjes komkommer en partjes tomaat en citroen. In het midden een klein sierlijk schaaltje met wat caviaar. De andere vissoorten in kleine stukjes in vakjes draperen. Ringetjes ui en zwarte olijven ertussen. Een schaaltje roomboter apart en de geroosterde boterhammen in vier stukjes ook apart serveren. Glaasje heel koude droge witte wijn erbij en er de tijd voor nemen om het te nuttigen. Eventueel uit te breiden voor 4 of 6 personen.

Allergenen Informatie

Voor dit zaterdagavondschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven