Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmbonbons recept
Zalmbonbons recept

Zalmbonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 100 gram zalmfilet in kleine stukjes. Meng de boursin met limoensap, creme fraiche en bieslook. Breng het mengsel op smaak met zout. Verdeel de zalmfilet in 8 plakjes en schep het zalmmengsel in het midden. Wikkel de zalmfilet om de boursin en verpak de bonbons in plasticfolie. Leg de bonbons 1 uur afgedekt in de ijskast om op te stijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmbonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven