Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worstenbroodjes met merguez recept
Worstenbroodjes met merguez recept

Worstenbroodjes met merguez


Ingrediënten


Bereidingswijze


Warm de oven voor op 200C. Bak de merguez in enkele minuten krokant in hete boter. Halveer de merguez. Verwijder het overtollige vet met keukenpapier. Rol een halve merguez in een op maat gesneden velletje bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg met vloeibare boter. Bak de worstenbroodjes met merguez 20 minuten in de oven. Serveer de worstenbroodjes meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit worstenbroodjes met merguez recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven