Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte meringues (schuimpjes) recept
Witte meringues (schuimpjes) recept

Witte meringues (schuimpjes)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


1. Verwarm de oven voor op 110 graden
2. Scheid de eiereren. (Het is heel belangrijk dat er géén eigeel bij de eiwitten komen want dan mislukken de meringues!)
3. Klop de eiwitten stijf en voeg daarna de suiker beetje bij beetje toe
4. Schep of spuit bolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat
5. Stop de meringues een uur in de oven. Ze zijn goed als ze droog zijn aan de onderkant. Het groter de schuimpjes, hoe langer in de oven.
6. Laat de meringues afkoelen.

Serveersuggesties

Je kunt verschillende soorten meringues maken. Bijv. chocolade, koffie, amandel, kokos o.i.d. Zorg dat je ze fijnemalen of geraspt heb, en spatel erdoor na stap 3.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte meringues (schuimpjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven