Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Walnoot bonbons recept
Walnoot bonbons recept

Walnoot bonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de chocolade afzonderlijk in au bain marie en doop de walnoten onder in de chocolade. Leg deze op een blad vetvrij papier en laat deze afkoelen. Indien men kokos wil toevoegen dan deze kokos in een bakje doen en de walnoten na onderdompeling in chocolade door de koskos halen, daarna op vetvrij papier laten afkoelen. Serveer deze op een schotel bijvoorbeeld bij de koffie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit walnoot bonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven