Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Viskoekjes recept
Viskoekjes recept

Viskoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kabeljauwfilet in blokjes in de keukenmachine. Voeg de bosuitjes met koriander, limoenrasp en limoensap toe. Breng het geheel op smaak met zout en hak het geheel fijn. Verdeel het mengsel in 16 stukjes en vorm er koekjes van. Leg de koekjes op een bord en zet het afgedekt 2 uur in de ijskast om op te stijven. Verhit de olijfolie in een wok en bak de koekjes in gedeelten in 8 minuten bruin en gaar. Keer ze regelmatig. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit viskoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven