Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegasmul recept
Vegasmul recept

Vegasmul


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sneetje Goede-Startbrood besmeren met mayonaise/slasaus naar smaak. Flinke laag vegapaté daar bovenop. Daarop Chili-knoflookpeper malen en de tomaat er bovenop, bestrooid met de preiringetjes en de rucola. Het geheel afdekken met een 2e snee brood, aan de onderkant dun besmeerd met mayonaise / slasaus. De dubbeldekker diagonaal doorsnijden, voor mini-sandwiches nogmaals diagonaal doorsnijden.

Allergenen Informatie

Voor dit vegasmul recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven